Ansiktsbehandling

KEMISK PEELING

Söker du en hudförbättringsbehandling som ger dig fantastiska resultat? Våra kemiska peelingar med TCA (triklorättiksyra) och AHA (alfa hydroxisyra) syror är banbrytande behandlingar som kan hjälpa dig att uppnå en mer strålande och ungdomlig hy.

TCA-syra är känd för att tränga djupt in i hudens lager för att behandla ärr, ojämn pigmentering och fina linjer. Samtidigt används AHA-syror, såsom glykolsyra och mjölksyra, för att exfoliera hudens yta, avlägsna döda hudceller och stimulera cellförnyelse. Denna kombination av syror gör våra kemiska peelingar till en kraftfull metod för hudförbättring.

Vad kan du förvänta dig? För det första, förbättringar i hudens struktur och textur. TCA och AHA-syrorna hjälper till att minska fina linjer och rynkor, förbättra hudtonen och minska ojämn pigmentering. Dessutom rengör de porerna noggrant och minskar risken för akneutbrott.

Det bästa av allt är att vår professionella personal noggrant anpassar styrkan av peelingen för att matcha din hudtyp och dina specifika behov. Du kan förvänta dig i vissa fall en viss avflagning efter behandlingen, följt av en frisk och föryngrad hy.

Vår kemiska peeling är en säker och beprövad metod för hudförbättring som har hjälpt många att uppnå sina skönhetsmål. Om du vill ha en strålande hud med färre ojämnheter och mer ungdomlig glöd, är det dags att överväga vår kemiska peeling med TCA eller AHA-syror. Boka din behandling nu och låt oss hjälpa dig att uppnå den hud du drömmer om.

Så varför inte unna dig själv den underbara upplevelsen av en klassisk ansiktsbehandling? Det är inte bara en investering i din hud, utan även i ditt välbefinnande. Kontakta oss redan idag och ge din hud den kärlek den förtjänar. Du kommer inte ångra det!"

DIAMOND RADIENCE PEEL – 1195kr

Saknar du en strålande hy? Kombinationen av dermaplaning och AHA peeling är svaret. Dermaplaning är din snabba biljett till en felfri hy! Med denna icke-invasiva behandling tar vi bort oönskat ansiktshår och döda hudceller. Resultatet? Mjuk, len hud med omedelbar lyster. Inga nålar, inget obehag, bara strålande skönhet. Medan AHA peeling som med hjälp av milda syror som glykolsyra och mjölksyra tar bort döda hudceller och ojämnheter. Vilket resulterar i minskade fina linjer och rynkor, en jämnare hudton och en otrolig lyster. Du kommer märka hur din hud ser ungdomligare och fräschare ut, och du kommer älska känslan av silkeslen hud.

Vill ha en hud som utstrålar skönhet och hälsa, kanske ska du på ett fantastiskt event? Prova våran kombinationsbehandling ”Diamond radiance peel” och upplev föryngring som kommer göra att din hud strålar.

Vad som ingår i behandlingen: Dubbel rengöring, enzympeeling under ånga, dermaplanning, kemisk peeling med AHA, lugnande sheetmask, rödljusterapi samt avlutande produkter.

Bio Re Peel 35% TCA PEEL – 1250kr

Upplev föryngrad skönhet med Bio Re Peel – den avancerade kemiska peelingen som ger din hud en helt ny livskraft! Genom att kombinera naturliga ingredienser och skonsamma kemikalier avlägsnar den effektivt ojämnheter och avslöjar en ungdomlig lyster. Förvandla din hudtextur och stråla som aldrig förr.

BioRePeel är din lösning för att bekämpa aktiv akne, rynkor, missfärgningar, förstorade porer och slapp hud i ansiktet, halsen, dekolletaget och kroppen. Glöm förberedelser och nedvarvningstider – BioRePeel arbetar omedelbart. Den exfolierar, tar bort döda hudceller och stimulerar hudens naturliga förmåga att regenerera sig. Resultatet är renad, syresatt och perfekt återfuktad hud, tack vare dess berikande aminosyror och vitaminer.

BioRePeel minskar porernas synlighet, förbättrar hudstrukturen och ökar epidermis tjocklek. Det korrigerar tecken på åldrande, slätar ut rynkor och ger huden fasthet och elasticitet. Hudtonen blir jämn, lystern ökar och ojämnheter blir historia. Med sin kraftfulla avpigmenterande effekt ljusar BioRePeel upp och minskar pigmentförändringar.

Dessutom är den effektiv mot akne och bidrar till att förbättra ärrbildningen, tack vare sina imponerande antimikrobiella och antibakteriella egenskaper. Välkommen till en strålande framtid med BioRePeel – din hud förtjänar det bästa!

Vad som ingår i behandlingen: Dubbel rengöring, enzympeeling under ånga, Applicering av BioRePeel, lugnande sheetmask, rödljusterapi samt avslutande produkter

PRX-T33 – från 1500kr

Upplev förnyad skönhet med PRX-T33 – den banbrytande kemiska peelingen som ger din hud fantastisk vitalitet! Genom att kombinera kraftfulla ingredienser och milda kemikalier eliminerar den effektivt ojämnheter och avslöjar en ungdomlig glöd. Förvandla din hudstruktur och stråla som aldrig förr.

PRX-T33 är din lösning för att bekämpa aktiv akne, rynkor, missfärgningar, förstorade porer och slapp hud i ansiktet, halsen, dekolletaget och kroppen. Glöm förberedelser och nedvarvningstider – PRX-T33 arbetar omedelbart. Den exfolierar, tar bort döda hudceller och stimulerar hudens naturliga förmåga att regenerera sig. Resultatet är renad, syresatt och perfekt återfuktad hud tack vare dess berikande ingredienser och aktiva komponenter.

PRX-T33 minskar porernas synlighet, förbättrar hudstrukturen och ökar epidermis tjocklek. Den korrigerar tecken på åldrande, slätar ut rynkor och ger huden fasthet och elasticitet. Hudtonen blir jämn, lystern ökar och ojämnheter blir historia. Med sin kraftfulla effekt ljusar PRX-T33 upp och minskar pigmentförändringar.

Dessutom är den effektiv mot akne och bidrar till att förbättra ärrbildningen, tack vare sina imponerande antimikrobiella och antibakteriella egenskaper. Välkommen till en strålande framtid med PRX-T33 – din hud förtjänar det bästa!

Vad som ingår i behandlingen: Dubbel rengöring, enzympeeling under ånga, applicering av PRX-T33, lugnande sheetmask, rödljusterapi samt avslutande produkter

Retisse Retinol Peeling (Yellow Peel) – 1495kr

Få en fräschare hud med Retisse Retinol Peeling, en avancerad kemisk peeling som effektivt förbättrar hudens utseende. Kombinationen av kraftfulla ingredienser och milda kemikalier tar bort ojämnheter och ger huden en ungdomlig lyster.

Retisse Retinol Peeling bekämpar akne, rynkor, missfärgningar, förstorade porer och slapp hud i ansiktet, på halsen, dekolletaget och kroppen. Ingen förberedelse eller återhämtningstid behövs – den verkar direkt. Peelingen exfolierar, avlägsnar döda hudceller och stimulerar hudens naturliga förmåga att regenerera sig. Resultatet blir ren, syresatt och återfuktad hud, tack vare dess berikande ingredienser och aktiva komponenter.

Retisse Retinol Peeling minskar synliga porer, förbättrar hudstrukturen och ökar epidermis tjocklek. Den slätar ut rynkor, gör huden fastare och mer elastisk. Hudtonen jämnas ut och lystern ökar, samtidigt som pigmentförändringar minskar.

Behandlingen är även effektiv mot akne och hjälper till att förbättra ärrbildning med sina antimikrobiella och antibakteriella egenskaper. Ge din hud den vård den förtjänar med Retisse Retinol Peeling

Vad som ingår i behandlingen: Dubbel rengöring, enzympeeling under ånga, applicering av Retisse Retinol Peeling, lugnande sheetmask samt avslutande produkter.

Maximera ditt resultat och upplev ultimat skönhet genom att välja våra behandlingspaket med 4-6 sessioner. Dessa skräddarsydda kurer säkerställer att du får det bästa av våra behandlingar.

För att ta ditt skönhetslyft till nästa nivå kan du också dra nytta av vår kraftfulla kombination av syra- och microneedling-behandlingar. Denna dynamiska duo ger dig en strålande och förnyad hud som imponerar. Läs mer om microneedling här

Boka tid