Ansiktsbehandling

LASH & BROWLIFT

Om du letar efter sätt att förbättra din skönhetsrutin och ge dig själv en förstklassig look som är både underhållen och naturlig, då har vi två fantastiska behandlingar att presentera för dig: Lashlift och Browlift.

Lashlift är en innovativ skönhetsbehandling som ger dina ögonfransar en naturlig böjning och lyft som öppnar upp dina ögon och ger dig en fräsch och ungdomlig look. Slipp krånglet med mascara och fransböjare och njut istället av långa, böjda fransar som håller sig snygga i flera veckor. Detta är den perfekta lösningen för dig som vill spara tid och ändå se fantastisk ut dygnet runt.

Browlift är en lika imponerande behandling som ger dina ögonbryn en perfekt form och låter dem behålla sin look under hela dagen. Våra kvalificerade tekniker kan anpassa ögonbrynen enligt dina önskemål, vilket ger dig en sofistikerad och naturlig look som kräver minimal daglig ansträngning. Browlift är den ultimata skönhetsbehandlingen för att lyfta fram dina ansiktsdrag.

Båda dessa behandlingar är snabba, smärtfria och resultaten varar i flera veckor. Om du värdesätter en smakfull, professionell och långvarig skönhetsupplevelse är Lashlift och Browlift det rätta valet för dig. Våra kvalificerade tekniker använder enbart produkter av högsta kvalitet för att garantera att du får de bästa möjliga resultaten.

För att förnya din skönhetsrutin och uppleva det bästa inom skönhetsvård, kontakta oss idag för att boka din behandling. Upptäck hur Lashlift och Browlift kan förvandla ditt utseende och ge dig den professionella och sofistikerade look du förtjänar

LASHLIFT – 795kr

Lashlift är en skönhetsbehandling som ger dina ögonfransar en naturlig böjning och lyft. Genom att använda skonsam teknik och specialprodukter skapar Lashlift långa och böjda fransar, vilket eliminerar behovet av mascara och böjare. Resultatet varar i flera veckor. Fransfärgning ingår.

BROWLIFT - 795kr

Browlift är en skönhetsbehandling som formar och lyfter ögonbrynen för att ge en sofistikerad och väldefinierad look. Bryn färgning ingår.

LASH & BROWLIFT KOMBINATION - 1195kr

I denna behandling gör vi båda tekniker samtidigt.

TILLVAL I BEHANDLING

Frans eller brynfärg (utöver det behandlade området) 100kr

Boka tid